Over ons

Wie zijn Mapa Mundo?

Wij zijn Rini en Nicolette, de bedenkers en oprichters van het merk en de winkel Mapa Mundo. Met veel liefde en passie werken wij, twee zussen, al jaren samen. Met elkaar, maar ook met twee kleine familie-ateliers op Bali. Met als doel: het ontwerpen en verkopen van kleurrijke en verantwoorde kleding en accessoires.

Zakendoen moet leuk zijn voor iedereen

Wij kennen de mensen die op Bali voor ons werken al heel lang. De kleine kinderen die vroeger rondkropen in de naaiateliers van hun ouders, zijn nu hardwerkende studenten die klaargestoomd worden voor de toekomst. En daar hebben wij een beetje aan bijgedragen. Door een eerlijke prijs te betalen voor de uni kleur, geprinte en batik stoffen en het werk van hun ouders. Maar ook door taallessen Engels te organiseren of laptops aan te schaffen. Dat maakt zakendoen leuk voor iedereen.

Mapa Mundo: verantwoord en vrolijk

Eerlijk winkelen is voor ons dus een must. Mapa Mundo heeft dan ook een vermelding op de “eerlijke winkelen route” van gemeente Alkmaar. Mapa Mundo maakt vrolijke en verantwoorde damesmode die iedereen blij maakt: de ontwerpers, de makers, de verkopers en de kopers!

Wil jij ook bijdragen aan een betere toekomst?

Meer weten over ons, onze collectie of onze samenwerkingspartners op Bali? Wil jij ook bijdragen aan een mooie toekomst voor onze Balinese gezinnen en onze geprinte en batik kleding in jouw winkel verkopen? Wij bespreken graag met jou hoe dat kan!

Contact

Boterstraat 11
1811HP Alkmaar
Telefoon: 072-512 57 46

KvK: 37081024
BTW-nummer: NL807070671B01

Openingstijden

Maandag: 13.00 tot 17.00
Dinsdag t/m zaterdag: 10.00 tot 17.00
Zondag: 12.00 tot 17.00

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mail adres in
om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

©2021 Mapa Mundo