Groothandel

Groothandel Mapa Mundo

De kleurrijke kleding van Mapa Mundo ook in jouw winkel verkopen? Dat kan! Wij hebben naast onze winkel namelijk ook een magazijn in Alkmaar. Hier kunnen andere enthousiaste verkopers de kleding van Mapa Mundo bekijken, kopen en in hun eigen winkel weer verkopen. Zo kan iedereen in Nederland genieten van de mooie en verantwoorde damesmode van Mapa Mundo.

Kleurrijke kleding

Batik stoffen wekken een instant gevoel van vakantie op: deze traditionele stofdruktechniek uit Indonesië met zijn vele kleuren is daarom onze specialiteit. Batik kleding in alle soorten en maten, dat is waar Mapa Mundo met veel passie voor staat.

Snel bij jou in de winkel

Vanuit ons magazijn verkopen wij onze kleding door aan andere kledingzaken. De levertijden zijn kort, want bijna alles is uit voorraad leverbaar. Zie je in het magazijn kleding die je mooi vindt? Dan kun je het zelf meenemen of wij sturen het naar jou op. Bevalt de kleding toch niet helemaal? Dan kan je deze binnen 14 dagen naar ons terugsturen. Wel zo fijn!

Wat vind je in onze groothandel?

Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in ons magazijn. Gebatikte jurken en tops, gebreide vesten en bolero’s of blouses en broeken met een kleurrijk en opvallend tie-dyepatroon. Onze groothandel is uniek in Alkmaar. Of eigenlijk: in Noord-Holland. Dus als jij enthousiast wordt van vrolijke en verantwoord geproduceerde dameskleding in opvallende prints, dan maakt een bezoekje aan ons magazijn je zeker blij!

Gratis parkeren bij het magazijn in Alkmaar

Je vindt ons magazijn in Alkmaar. Je kan hier gratis voor de deur parkeren, zodat je alle tijd hebt om rustig rond te kijken. En ben je klaar met inkopen? Dan is het inladen een fluitje van een cent. Natuurlijk adviseren wij je graag bij het kiezen van de kleding die past bij jouw winkel en bij jouw klanten. Wil jij langskomen? Leuk! Bel of mail ons even, dan maken we snel een afspraak!

Word jij ook verkoper van Mapa Mundo?

Enthousiast geworden en lijkt het je wat om Mapa Mundo ook in jouw winkel te verkopen? Dan helpen wij je graag. Op elke dag van de week kan je bij ons terecht met vragen of opmerkingen. Wil je nu alvast weten welke winkels Mapa Mundo al verkopen? Kijk dan eens op ons overzicht met verkooppunten.

Contact

Boterstraat 11
1811HP Alkmaar
Telefoon: 072-512 57 46

KvK: 37081024
BTW-nummer: NL807070671B01

Openingstijden

Maandag: 13.00 tot 17.00
Dinsdag t/m zaterdag: 10.00 tot 17.00
Zondag: 12.00 tot 17.00

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mail adres in
om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

©2021 Mapa Mundo